Pas padisë ndaj saj, Kim përballet me të tjera probleme

By

Vazhdojnë të dalin lajme për yllin e televizionit social dhe biznesmenen Kim Kardashian, e cila pasi u padit nga ish-zonja e saj e shtëpisë, tani është objektivi i një sërë sanksionesh të kërkuara nga paditësit.

Kardashian u padit në maj të vitit 2021 nga shtatë ish-punonjës të saj, të cilët pretenduan se ylli i TV nuk ua paguante punën jashtë orarit ose nuk mbulonte shpenzimet dhe gjithashtu i detyroi ata të punonin pa pushim, përveçse pretendohej se u mbajti 10 për qind të parave për taksat pa raportuar punësimin e tyre në organet tatimore.

Punonjësja e shtëpisë që drejton padinë kundër Kardashian, Andrew Ramirez, së bashku me vëllaun e saj Christopher Ramirez dhe djalin e saj Andrew Ramirez Jr, plus katër ish-punonjës të tjerë latinë të Kardashian (Aron Cabrera, Rene Ernesto Flores, Jesse Fernandez dhe Robert Araiza) po kërkojnë 1,857.50 dollarë.

Përveç kësaj, paditësit po i kërkojnë Kardashian një listë pyetjesh që socialistja t’i përgjigjet drejtpërdrejt, si dhe kërkojnë që ylli televiziv të dorëzojë imazhe të përgjithshme të punonjësve në pronën e saj.

Gjatë intervistës së Kim të fundit për Variety, Kardashian la një deklaratë thumbuese që në kuadër të padisë po përdoret kundër saj: “Ngrije bythën tënde dhe puno! Duket se askush nuk dëshiron të punojë këto ditë”.

Disa përdorues të mediave sociale kanë ndryshuar një pjesë të frazës së diskutueshme të Kardashian për të lexuar: “Ngrihuni dhe [paguani më pak punonjësit tuaj]! Duket sikur askush nuk dëshiron të [neglizhojë ndihmën] këto ditë”.

Artikuj të ngjashëm