Pas një kohë të gjatë, Besa Kokëdhima po rikthehet me këtë projekt të veçantë

By

Në fund të janarit, Prive kishte raportuar se këngëtarja shumë e dashur, Besa Kokëdhima ishte në përgatitje të një projekti të ri.

Sot me anë të një postimi ajo dha më shumë informata për projektin duke shkruar:

“Përfunduam xhirimet e “C’est la vie”, ku një pjesë e ndava me co-star time engjëllore @edelinaosman që pavarësisht se desha ta mbaja vazhdimisht përqafuar, ishte një nga njerëzit më profesionistë që kam ndarë ndonjëherë sheshxhirimin. “C’est la vie” është një këngë dhe mesazh që e kam krijuar me shumë dashuri dhe sinqeritet artistik në bashkëpunim me @beatsbled Prezantimin video e kam po aq përzemër, me një fabul që të rrëmben e një një bashkëpunim përtej kufijve.”

View this post on Instagram

Përfunduam xhirimet e “C’est la vie”, ku një pjesë e ndava me co-star time engjëllore @edelinaosman që pavarësisht se desha ta mbaja vazhdimisht përqafuar, ishte një nga njerëzit më profesionistë që kam ndarë ndonjëherë sheshxhirimin. “C’est la vie” është një këngë dhe mesazh që e kam krijuar me shumë dashuri dhe sinqeritet artistik në bashkëpunim me @beatsbled 🔥Prezantimin video e kam po aq përzemër, me një fabul që të rrëmben e një një bashkëpunim përtej kufijëve. Directors: Nathaniel Matanick My shootings directors : @erakokedhima @klodiankeci ❤️🌟 Coming Soon 🙏 *All Staff credits upcoming with the project

A post shared by Besa (@besaofficial) on

 

Artikuj të ngjashëm