Pas një dekade beteje ligjore merr fund divorci i Arnold Schwarzenegger

By

Mbi një dekadë pas ndarjes, Arnold Schwarzenegger dhe Maria Shriver janë divorcuar zyrtarisht.

Një gjyqtar në detyrë e futi divorcin në sistemin gjyqësor të martën në mëngjes në Gjykatën e Lartë të LA pasi një gjyqtar privat nënshkroi divorcin më herët në dhjetor 2021, sipas TMZ. Ndarja u ndërmjetësua nga gjyqtari privat, por duhej një gjyqtar në detyrë për ta futur atë në sistemin gjyqësor.

Arnold dhe Maria mbetën të ndarë për vite pasi gazetari paraqiti kërkesën për divorc në 1 korrik 2011 pas lajmeve se ai lindi një fëmijë – Joseph Baena – me shërbyesen e tyre Mildred Patricia ‘Patty’ Baena.

Divorci mbeti në harresë për një dekadë për shkak të mungesës së motivimit dhe një marrëveshje komplekse për zgjidhjen e pronës, sipas TMZ.

Çifti kishte një vlerë neto të raportuar prej mbi 400 milionë dollarë, por duhej ta ndajnë atë përgjysmë.

Përveç kësaj, çifti zotëronte shumë prona, të cilat mund të jenë të vështira për t’u ndarë.

Në fund të fundit, ish-të ishin në gjendje ta ndajnë pasurinë e tyre në gjysmë në mënyrë mjaft të barabartë, por zgjidhja e saktë mbetet konfidenciale, sipas The Blast.

Maria dhe Arnold u martuan në vitin 1986. Ata kanë katër fëmijë së bashku: Katherine, 32, Christina, 30, Patrick, 28 dhe Christopher, 24.

Pavarësisht ndarjes së tyre, ish-të mbetën të përzemërt gjatë viteve dhe të dy kanë ecur në mënyrë romantike.

Arnold është takuar me terapiste fizike Heather Milligan për më shumë se tetë vjet, ndërsa Maria ishte në një lidhje me Matthew Dowd.

 

Artikuj të ngjashëm