Pas ndarjes, Liam frikësohet se Miley Cyrus mund të bëjë publike sekretet e tyre

By

Që kur njoftuan ndarjen e tyre, Miley Cyrus dhe Liam Hemsworth duket se janë zhytur në një betejë shumë publike për martesën e tyre.

Pasi Miley hyri në Twitter për të shkruar për përfundimin e martesës së tyre shtatë mujore, burimet afër Life & Style, tregojnë që Liam është i tmerruar se ajo mund të ndajë më shumë sekrete.

“Liam është i tmerruar nga ajo që Miley mund të zbulojë – seksin, grindjet, drogat dhe shumë më tepër,”

“Duket sikur makthi i tij më i madh po bëhet realitet!” shton burimi – i cili shpjegon se aktori është “një person jashtëzakonisht privat”.

Ata gjithashtu thonë se Liam do të çmendej- nëse Miley do të zbulonte të gjitha detajet për jetën e tyre seksuale.

“Nuk është sekret që Miley është mjaft me përvojë në atë departament dhe ajo i tregoi Liamit një ose dy gjëra në dhomën e gjumit – ata patjetër që eksperimentuan.”

Burimi pretendon se Liam do të “vdiste nga sikleti” nëse ajo do të tregonte, veçanërisht nëse ajo do të fliste për disa nga gjërat e çmendura që ata pretendonin se kishin bërë.

Image result for miley cyrus

Artikuj të ngjashëm