Pas historisë së Agnesës s’do mendoheni dy herë për dobësim tek “Kenda Center”

By

Programi i dobësimit nga Shkenda Dubova përmes “Kenda Center” po vazhdon të vulosë historitë e suksesit në shumë klientë të kënaqur në plot vende të botës.

Faqja zyrtare e qendrës ndan kohë pas kohe histori motivuese të personave që falë “Kenda Center” ia kanë dalë.

E tillë është historia e Agnesës e cila sfidën e mbipeshës e ka pasur që nga fëmijëria.

Rezultati i jashtëzakonshëm prej -45 kilogramëve është arritur për vetëm 80 ditë!

“Cfarë më ka shtyer të mos dorëzohem ishte se çdo ditë e kam parë veten duke humbur peshë. I sheh përfitimet shëndetësore dhe pyet se çfarë po ndodh me trupin tim. Unë jam këtu t’iu them që mund t’ia dilni me programin Kenda nga Shkenda Dubova”.

Për momentin, tretmani në fjalë është më uniku nëe botë që po revolucionarizon të gjithë procesin e dobësimit.

Kur e mendon që krejt kjo po bëhet nga një kompani shqiptare, një thënie që të sillet në mendje e modifikuar është:

“O sa mirë me qenë brand shqiptar!”

Përfitoni nga ofertat e reja që mund t’i gjeni në rrjete sociale.

Artikuj të ngjashëm