Paris Hilton thotë se ishte ajo që krijoi një zhanër të ri të famës

By

Ajo është një nga personazhet e famshëm më të suksesshëm të brezit të saj dhe Paris Hilton është në dijeni të kësaj.

Parisi e cila nisi trende në vitet e 90-ta, në një intervistë të re i jep meritat vetes për krijimin e një ‘zhanri të ri të famës’.

Ajo tha: ‘Unë isha gjithmonë para kohës time dhe thjesht isha një novatore, duke vendosur precedentin dhe duke krijuar një zhanër krejt të ri të famës – mendoj se ky ishte fillimi i gjithë asaj.”

“Kaq veshur gjëra që nuk i veshte askush. Nuk kisha stilist, i bëra të gjitha vetë.”

Paris ka arritur një famë të jashtëzakonshme globale dhe ka një vlerë neto prej 300 milionë dollarë.

Tani ajo krenohet me 25 aromat e veçanta të arsenalit të saj, dhe është zgjeruar në 19 linja produktesh të ndryshme, duke ofruar gjithçka nga çanta dore deri tek veshjet e modës për kafshë shtëpiake.

Impressive: She now boasts 25 distinct fragrances to her arsenal, and has expanded into 19 different product lines, offering up everything from handbags to trendy pet apparel

Burimi: Dailymail

Artikuj të ngjashëm