Parfumi që duhet ta keni: Amouage, për të qenë qendra e vëmendjes

By

Amouage është një fragrancë luksoze ndërkombëtare e krijuar në vitin 1983 në Oman të Emirateve të Bashkuara. Kompania ishte themeluar me kërkesë të Sultan Qaboos nga Prince Sayyid Hamad bin Hamoud al bu Said, dhe që atëherë ka marrë zemrat e miliona përdoruesve.

Këtë javë, aromat e mrekullueshme të markës së njohur arabe, mund ‘ti merrni më lirë se asnjëherë.

Aromat e Amouage, Lilac Love dhe Blossom, janë dy nga më të mirat e markës të cilat sigurisht, i gjeni në “Maison de Parfum”.

Maison de Parfum në Rrugën B në Prishtinë, u ofron zbritje nëse në ormanin tuaj, doni ta shtoni fragrancën që ju bën të jeni qendra e vëmendjes. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm