Paparazzi: A po bëhen prindër Majki e Majlinda?!

By

Një prej ‘bombave’ që qarkulloi në portale ditëve të fundit ishte edhe ajo që vinte në fokus çiftin e ri të estradës – Majk e Majlinda, për të cilët dëgjuam për herë të parë vetëm në Gusht kur Prive.al zbuloi lidhjen.

U tha se çifti presin të bëhen prindër, diçka për të cilën Prive kishte dëgjuar kohë më parë por në mungesë të fakteve, rezervimi në raportim ishte evident.

E për të parën herë në paraqitje televizive, Majk dhe Majlinda erdhën sonte në Prive në një kronikë të tipit paparazzi.

Ekipi i emisionit me gazetarin Vlorijan Halili ka ndjekur dyshen për t’i pyetur se a po presin fëmijën e parë dhe cilat janë planet e tyre për martesë.

Detajet i gjeni në materialin e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm