Palltot e dimrit nuk duhet të jenë të mërzitshme, këtë sezonë zgjidhni ngjyrat

By

Ngjyrat monokrome, dizajni minimal, stilet pa formë, është e vërtetë që standardet e veshjes tipike të dimrit duhet të jenë praktike – por jo të mërzitshme!

Veshja e motit të ftohtë ka kaluar përmes një transformimi të jashtëzakonshëm ndër vite, duke e bërë më të lehtë se kurrë të qëndruarit ngrohtë dhe të dukurit bukur.

Palltot dhe veshjet e jashtme, veçanërisht, mund të jenë pjesë të barabarta funksionale dhe argëtuese, dhe ne ju sjellim këtu disa shembuj që e vërtetojnë atë.

Trendi fundit synon të transformoj palltot e zakonshme si i njohim në veshje funksionale dhe atraktive që do të tërheqin vëmendjen e të gjithëve.

colorful winter coats at fashion week photoscolorful winter coats at fashion week photoscolorful winter coats at fashion week photoscolorful winter coats at fashion week photoscolorful winter coats at fashion week photoscolorful winter coats at fashion week photoscolorful winter coats at fashion week photoscolorful winter coats at fashion week photoscolorful winter coats at fashion week photoscolorful winter coats at fashion week photos

Burimi: Elle.com

 

Artikuj të ngjashëm