Paditet edhe një tjetër person i famshëm për një shumë marramendëse

By

Thonë se një foto vlen sa një mijë fjalë …

 

Por në rastin e Emily Ratajkowski, fotografitë e saj vlen më shumë. Supermodelja 28-vjeçare është e famshmja e fundit që shihet me një padi mbi një foto që ajo ndau në mediat sociale.

Image result for emily ratajkowski

Ajo dhe kompania e saj, Emrata Holdings Inc., janë duke u paditur nga fotografi dhe paparaci profesionistë, Robert O’Neil.

 

O’Neil ngriti padi kundër Ratajkowski, duke përmendur shkeljen e të drejtave të autorit. Ai pretendon se aktorja nuk e licencoi fotografinë e tij dhe as nuk mori leje ose pëlqim nga ai për ta postuar atë në faqen e saj në Instagram.

 

Ai po padit për dëmet deri në 150,000 dollarë. Plus, ai po kërkon gjithashtu të gjitha fitimet që ajo fitoi nga puna e tij.

Image result for emily ratajkowski sued

Pamja fotografike në fjalë, është një nga modelet 28-vjeçare që mban një tufë lulesh që me mjeshtëri po mbulojnë fytyrën e saj gjatë një daljeje në New York City.

 

Burimi: Eonline.com

Artikuj të ngjashëm