Pa ndërhyrje, kjo është metoda që duhet ta mësoni për buzë të trasha (VIDEO)

By

Dëshira e shumë vajzave kudo nëpër botë është që të kenë buzë të trasha.

Disa mundohen që t’i fryjnë ato në mënyra të ndryshme duke filluar nga mbushja e tyre e deri tek forma të tjera si ajo me kapakun e plastikës ku duhet t’i mbash brenda buzët për pesë minuta.

Por grimerët e ndryshëm në botë, gjithmonë kanë një metodë shumë të thjeshtë dhe  kanë treguar se ka edhe mënyra të tjera që buzët tuaja t’i bëni të duken më të mbushura.

Dhe është kaq e thjeshtë…

Me anë të grimit ju mund t’i bëni buzët e tuaja të duken më të fryra.

Më poshtë mund ta shihni videon e cila ju tregon hap pas hapi se çfarë duhet bërë./Prive.al

Artikuj të ngjashëm