Onati gati disa projekte

By

Anëtari i Babastars, Onati ka disa muaj që nuk ka sjellur ndonjë projekt të ri, mirëpo kjo nuk do të thotë që nuk ka punuar për to.

Prive merr vesh që reperi ka gati disa projekte, ca të punuara gjatë karantinës e po ashtu edhe tjera për sezonin e verës.

Aktualisht, Onati është në fazën e përzgjedhjes së projektit të parë që do të lansoj dhe pastaj të xhiroj videoklipin.

Artikuj të ngjashëm