“Oda e Stupcave” në Klan Kosova (VIDEO)

By

Treshja e famshme e humorit kosovar do të vijë nëpër shtëpitë tuaja përmes Klan Kosovës.

Grupi “Stupcat” me aktorët Vedat Bajrami, Mensur Safqiu dhe Osman Azemi sjellin emisionin “Oda e Stupcave”.

Cikli i parë i këtij emisioni do t’i përmbajë 28 episode, të cilat do të shfaqen dy herë në javë.

Aktorët u shfaqën mjaft të gëzuar për projektin e ri, ku thanë se do të trajtohen plot tema përderisa shpresojnë që t’ju bejnë të qeshni, në veçanti gjatë kohës së pandemisë.

Artikuj të ngjashëm