Nxitoni – Maison De Parfum në Prishtinë me çmime fantastike për Black Friday!

By

Shtëpia e njohur e parfumeve unike dhe të pazëvendësueshme, Maison De Parfum, nga sot ka filluar me zbritje për Black Friday.

Zbritja është në produkte të caktuara duke filluar nga 20% deri në 50%, dhe vlen deri këtë të dielë.

Prandaj, nxitoni për të qenë pronar/pronare e njërit nga parfumet me aromë të veçantë dhe të paharruar.

Për ju që nuk jeni të informuara ende, Maison De Parfum gjendet në Prishtinë, në qendrën tregtare Albi Mall.

Çfarë po pret? Nxito sepse ditët ikin shumë shpejtë!!!

 

Artikuj të ngjashëm