Nxitoni drejt Minimax: Zbritje deri në 70% në gjithë artikujt

By

Një ndër qendrat më të mëdha e njëkohësisht edhe më të suksesshme tregtare, Minimax gjithmonë është afër konsumatorit me oferta dhe zbritje në asortimanin e gjerë të produkteve që ofron.

E normalisht, me rastin e Bajramit nuk kishte se si të ndodhte ndryshe!

Dje dhe sot, në të gjitha produktet, Minimax ofron zbritje nga 20 deri në 70%

Nxitoni drejt Minimax në këto pak orë të mbetura për t’i pasur produktet e preferuara tuaja me zbritje marramendëse!

Artikuj të ngjashëm