Nuk do t’i besoni pagesat e Fifit në fillimet e karrierës

By

Fifi ka zbuluar në Instagram, se në fillimet e karrierës së saj për një performancë u pagua 10 deri në 35 euro, njofton Klan Kosova.

Pasi dikush e pyeti: “Cila është puna e parë që e ke filluar edhe në cilën moshë”, këngëtarja shqiptare u përgjigj pa përtuar.

“16 vjeçe dhe kam kënduar tek kafet e vogla në Prishtinë. Herë me kitarë, herë me tastierë dhe më e bukura është ka pasur raste kam marrë 10 euro për performancë e më së shumti 35 në atë kohë. Dhe ndjehesha njeriu më me fat në botë se po e fitoja me djersë”, tha Fifi.

Artikuj të ngjashëm