Nuk do ta hamendësoni kurrë se sa palë këpucë ka këngëtarja Celine Dion!

By

Të gjithë mendojmë se kemi shumë këpucë (një gjë për të cilën na ka bindur edhe mami!) – por nëse e shohim në raport me numrin e këpucëve që ka Celine Dion, atëherë numri ynë i këpucëve është tëjët modest.

Në një episod të fundit të Carpool Karaoke, James Corden e pyeti Dion për obsesionin e saj të përfolur të këpucëve, duke pyetur veten nëse dinte përmasat e vërteta të koleksionit të saj. Në një intervistë me ËËD, Dion pranoi se zotëronte 10,000 palë këpucë që nuk mund t’i dhurojë, falë një lidhjeje personale me secilën prej tyre.

“Unë nuk mund të jap asgjë, sepse çdo pjesë që blej më ka sjellë këtu ku jam sot. Ata janë pjesë e çdo hapi që unë bëj, dhe unë kam një lidhje emocionale me to. Mund ta quash  çmenduri. Unë mbaj gjithçka, por thjesht vazhdoj të krijoj.

Dion zbuloi gjithashtu se përpara se të rifreskonte depon e saj masive të këpucëve në Vegas, ajo instaloi një dollap masiv dixhital të këpucëve në shtëpinë e saj në Florida. Këpucët ishin të organizuara me ngjyra dhe zgjidheshin me një seri butonash. një hapësirë ​​më të madhe, “tha Dion për ËËD.

“Ata ishin të gjitha të kategorizuara me ngjyra, kështu që unë do të shtypja një buton dhe ata do të shfaqeshin para meje,” i tha Dion Corden.

Që nga marrja e qëndrimit në Pallatin e Cezarit, Dion ka lëvizur jetën e saj – dhe 10,000 këpucët e saj – në Vegas, duke blerë një depo të madhe për të akomoduar koleksionin e saj. Ajo pranon se dashuria e saj për modën e ka ndihmuar atë të përballojë humbjen e burrit të saj, Rene Angelil, dhe se koleksioni i saj është rritur që nga ajo kohë.

Image result for celine dion shoes

 

Artikuj të ngjashëm