Nuk do besoni sa femra nga estrada i ka pasur Butrinti

By

Këngëtari Butrint Imeri, sonte përmes materialit të Maki Bajramit erdhi në Prive në një tjetër dimension.

Këngëtari shpalosi më shumë mbi pasurinë, veturat, jetën mes Gjermanisë dhe Kosovës dhe mbi të gjitha, femrat!

Butrinti, si një prej artistëve të rinj e që është shumë i pëlqyer nga fansat nuk i shpëtoi pyetjeve të pjesës së lidhjeve të tij!

Që sa kohë ai nuk është në relacion serioz me dikë?! Sa femra nga estrada i ka pasur?! Ishin ato nga Kosova apo Shqipëria?! Detajet ua sjell materiali i mëposhtëm. 

Artikuj të ngjashëm