Nora me flokë si të Erës (FOTO)

By

E folur dhe e stërfolur për jetën e saj private, qysh nga martesa e saj, lindja e vajzës e deri tani për një ndarje të mundshme nga bashkëshorti i saj Robert Berisha.

Norën asnjëherë nuk e kemi parë tek paraqitet me pamje të njejtë nëpër koncerte e aq më pak në videoklipe. Por shpesh me paraqitje të njejta mes vete madje edhe me rroba e mbathje janë shfaqur të trija nga motrat Istrefi, Nita, Era dhe Nora.

Një imazh i kësaj të fundit nga një koncert në Tiranë, na bën kurioz të dijmë se a janë edhe paruket ato që motrat e famshme dhe bukuroshe ndajnë me njëra-tjetrën? PRIVE.AL/

12957339_10208601537546155_210256208_n

Artikuj të ngjashëm