Njerëzit e zakonshëm që duken si të famshmit (FOTO)

By

Nuk është një objektiv i lehtë ta takosh një person të famshëm të vërtetë në jetën tonë të përditshme. Ndonjëherë ata janë shumë të zënë me aktivitetet e tyre ose thjesht preferojnë të shmangin vendet publike.

Por kur e shihni ndonjë para jush, mos u nxitoni të gëzoheni dhe t’i kërkoni fotografi. Mundohuni t’i kontrolloni kartelën e identitetit fillimisht sepse ne jemi gati t’ju tregojmë se ekzistojnë shumë njerëz të zakonshëm që duket njëjtë si të famshmit dhe të cilët me gjasë nuk do ta humbnin shansin për të pozuar dhe të qeshim më pas.

Ne i krahasuam fotot e të famshmëve me klonet e tyre për të treguar se kjo nuk është një shaka. Letërnjoftimi e para, fotot pas.

Kylie Jenner dhe Kristen Hancher

Jack Nicholson

Kim Kardashian

James Franco

Julia Stiles

Steve Buscemi

Michael Fassbender

Meghan Trainor

Taylor Lautner

Katy Perry

Chuck Norris

Adele

Cobie Smulders

Zooey Deschanel

Artikuj të ngjashëm