Një vit me Maison de Parfum, parfumerinë më luksoze në Prishtinë

By

Parfumi, është reflektori i zemrës tuaj dhe nuk ka asgjë më të mrekullueshme se të mbaheni në mend nga një aromë e caktuar.

Burrat asnjëherë s’do ta mbajnë në mend çantën që kishit në takimin e parë, por parfumin tuaj, përgjithmonë, e burrat, parfumi i kthen në gjentellmenë.

Dhe tashmë ata që parfumin e kanë “ABC” të jetës së tyre, e kanë pasur një adresë se ku mund t’i gjejnë parfumet e cilësuara si më të mirat në botë.

“Maison de Parfum” në Prishtinë, ka bërë një vit që nga hapja e dyqani gjendet në Qendrën Tregtare Royal Mall ne Rrugën B në kryeqytet.

Përmes kronikave më poshtë mund të njiheni më shumë me markat që mund t’i gjeni në dyqan:

Artikuj të ngjashëm