Një varg i pistë i ‘fshehur’ në një hit të madh?!

By

Përbën një ndër këngët më të suksesshme të tremujorit të fundit të 2015 dhe është dëgjuar e shkarkuar me miliona herë.

Por duket se pavarësisht këtij fakti, një varg eksplicit tek kënga e Encës ‘Call me Goddess’ nuk është vërejtur asnjëherë derimë tani.

Ka qenë vetë këngëtarja që sonte ka zbuluar në rrjetin social Snapchat se çka i bie saktësisht fjalia hyrëse në këngë.

‘E di që është e pistë por praktikisht thuhet: E dua drejt, e dua të trashë’ – ka deklaruar Enca. Hmmm, për çfarë mund ta ketë pasur vallë?! Ndoshta një ridëgjim i projektit s’do bënte keq. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm