Një tjetër këngëtare në familjen e Shyhrete Behlulit!

By

Trendit të fundit të trashëgimit të profesione tek fëmijët nuk ka mundur ti shmanget as këngëtarja e njohur Shyhrete Behluli.

Me apo pa dashje ajo ka ndikuar në zgjedhjen e profesionit të vajzës së vogël Egnjëllushës e cila së fundmi ka vendosur që ti hyjë rrugës së muzikës.

E që në këngën debutuese Engjëllusha do të vijë në bashkëpunim me nënën e saj për të vazhduar kështu si solo artiste në zhanrin të cilin ajo është përcaktuar.

Se si e priti Shyhretja vendimin e vajzës dhe se a do ta mbështesë edhe më tutje në rrugën drejt suksesit atë mund ta kuptoni në storien e përgatitur nga gazetari Vlorijan Halili. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm