Një super SURPRIZË nga “Kënga Magjike” – dicka e paparë u soll këtë vit nga festivali

By

Përderisa po jetojmë në një epokë në të cilën teknologjia cdo ditë po na prezanton me mrekullitë e saj, njëra prej këtyre mrekullive këtë vit vjen dhe në “Këngën Magjike”.

Organizatorët kanë paralajmëruar sjelljen e syzeve virtuale, përmes të cilave të gjithë që nuk mund ta përcjellin nga salla e Kongreseve festivalin, mund t’i përjetojnë të njëjtat emocione edhe në shtëpi.

Nuk është e vështirë për tu gjetur sepse shiten pafund në treg, shkruan Bordo.al, pasi që syzet shiten në tregun shqiptar dhe përshtaten me aplikacionin Welcome Albania, të sjellë nga Iv Tase. Me anë të aplikacionit dhe syzeve, falë një kamere 360 gradë në tre netët live, krijohet mundësia të ndiqet eventi nga shtëpia, sikur të jesh në radhën e parë të pallatit të Kongreseve me efekte zanore e gjithçka tjetër. /Prive.al

 

Artikuj të ngjashëm