Një selfie si kjo!

By

Kryeministri shqiptar Edi Rama, aktualisht është duke qëndruar në kryeqytetin polandez, Varshavë, ku edhe po mbahet samiti i NATO-s, pjesë e të cilës Shqipëria tashmë ka disa vite që është pjesë e saj.

E normalisht si njëra nga ngjarjet më të rëndësishme të vitit, bënë që të bëjë liderët e shteteve më të rëndësishme në rruzullin tokësor.

Pjesë e tij u bë edhe presidenti amerik Barack Obama, me të cilin kryeministri Edi Rama ka shkrepur një selfie, selfie kjo e cila vërtetë lë pvrshtypje kur bëhet fjalë për individ me reputacion si këta dy të fundit.

Nga po ky imazh i postuar nga vet kryeministri, ata duken sikur kanë një jetë që janë miq dhe që padyshim që rrezatojnë një pozitivitet që të dy.

Mirëpo fundja nuk ka si të ishte ndryshe ngase si Edi Rama ashtu edhe Barack Obama njihen për këtë anën e tyre, jo konservatore si një pjesë e madhe e udhëheqësve tjerë, e që kjo bënë që edhe të jenë të pranueshëm nga një shtresë e gjerë./Prive.al/

jau

Artikuj të ngjashëm