Një përmbledhje e 2018-tës: Këto gjëra ndodhën në shoubizin shqiptar këtë vit (VIDEO)

By

Ishte një vit i gjatë, i mbushur me suksese për shqiptarët dhe një vit që padyshim do mbahet në mend gjatë.

Emra të rinj iu bashkuan skenës muzikore këtë vit, yjet shqiptare të muzikës tundën botën me performancat e veta, ndërsa futbollistët shqiptarë, tundën rrjetat e armikut me gola!

Prive sjellë një përmbledhje të gjatë përmes një kronike, të gjërave që ndodhën këtë vit.

Ndiqeni në linkun më poshtë:

Artikuj të ngjashëm