Një moment i rrallë romantik i Ermal Mamaqit – puth Amin fort

By

Ai dje e kishte ditëlindjen edhe u bë shumë emocional, sidomos me gruan e tij, e cila e uroi fort bukur Ermal Mamaqin.

Në ditën e tij të lindjes Amarda Toska i shkruante:

“Çdo vit qe ikën me shume te dua Ermal Mamaqi. Sa shume gjera kemi ndërtuar dhe kaluar bashke dhe sa te tjera na presin”, shkruante Ami.

“Jam i lumtur… Në jetë, kam kuptuar se më e rëndësishme se të kërkosh gjërat që do, është të vlerësosh ato që ke. Jam falënderues për çdo minutë të jetës time. Faleminderit për urimet tuaja dhe faleminderit që më lejoni të jem pranë jush nëpërmjet vëmendjes që më jepni. Ju dua”, iu përgjigj Mamaqi të gjitha urimeve të ditëlindjes, mirëpo videoja që publikoi është shumë e veçantë.

Ai merr “yrysh” ta puth Amin, të cilën e zë në befasi…

https://www.instagram.com/p/BvSCwdMFZJw/

Artikuj të ngjashëm