Një histori e vërtetë jetësore që hedh dritë mbi ndikimin e bullizmit

By

E dëgjojmë kudo, bëhen fushata të njëpasnjëshme për parandalimin e tij – por çfarë në të vërtetë është bullizmi?

Është ngacmim dhe poshtërim i qëllimshëm nga një person ndaj një tjetri. Nuk është i kufizuar vetëm në korridoret e shkollës por ndodh në çdo lloj komuniteti. Nis nga ngacmimet verbale e deri tek dhuna fizike.

Ngacmuesi dhe i ngacmuari – të dy individë që me kalimin e kohës do të shfaqin probleme serioze.

Por si duket një viktimë e bullizmit? Si ndihet ai edhe disa vite pas incidenteve të pakëndshme?

Këtë do e kuptojmë në një rrëfim personal në rubrikën e re të Prive, “MyStory”.

“Njerëzit nuk kanë qenë të mëshirshëm me mua. Nganjëherë mendoj se është dashtë me i kap për fyti disa njerëz”, thotë Labi në rrëfimin e tij.

Ndiqni të plotë premierën sot në ora 17:00, në kanalin zyrtar të Prive ose faqen në Facebook nën të njëjtin emër. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm