Një bashkëshort si Justin Bieber!

By

Justin Bieber nuk është tip që t’i kushtojë gruas së tij Hailey vetëm një dedikim për ditëlindjen në Instagram. Ai zbuloi dhuratën e saj shumë ekstra, shumë të shtrenjtë për të gjithë botën gjithashtu në platformë.

Së pari dedikimi, i cili ishte i paketuar në tre fjali: Bieber i shkruajti gruas së tij, “Gëzuar ditëlindjen zemër! Ti më bën të dua të jem më i mirë çdo ditë! Mënyra sesi jeton jetën është shumë tërheqëse .. ps. Ti më ndez në cdo mënyrë..sezonin e ardhshëm BEBE”.

View this post on Instagram

Happy birthday babes! You make me want to be better everyday! The way you live you life is so attractive.. ps you turn me on in every way 😍😍😍😍 next season BABIES

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Bieber ka lënë të kuptohet se do fëmijë edhe më parë në postimet në Instagram, kështu që kjo thjesht po vazhdon trendin. (Baldëin, nga ana tjetër, ka shuar publikisht thashethemet se ajo dhe Bieber po fillojnë një familje në mënyrë të pafundme shumë herë këtë vit. Ajo i tha Vogue në shkurt se ajo dhe Bieber nuk kanë ndërmend të fillojnë famlilje për të paktën nja dy vjet.”)

Është e paqartë nëse Hailey hapi dhuratën e para apo Bieber thjesht u emocionua dhe e prishi surprizën për të duke e ndarë me 121 milion ndjekësit e tij në Instagram. Megjithatë, është një dhuratë e jashtëzakonshme.

Burimi: People.com

Artikuj të ngjashëm