Një baba si Roberti (FOTO)

By

Këngëtari Robert Berisha dita-ditës vetëm sa po shkon duket e dëshmuar epitetin e një babai përfekt.

Ndryshe prej sterotipeve gjinore që rolin e burrit në familje e përcaktojnë në vetëm disa sfera të caktuara, Roberti na ka dëshmuar e treguar se një baba i mirë i bën të gjitha.

Në vazhdën e njejtë kanë qenë postimet e ditës së sotme të cilat kanë nisur në mëngjes për të vazhduar deri pas mesditës.

Në to, Roberti shfaqet teksa me kohë të plotë i dedikohet princeshës Renee nga daljet në natyrë e deri tek ushqimi dhe lojërat e tjera.

Me pak fjalë, Roberti është definitivisht një baba shembull! /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm