Një aktor si Brad Pitt, mirëpo ai e di se nuk mund të konkurrojë me këta dy yje për role

By

Jo të gjithë nga A-lista e Hollivudit është i përshtatshëm për çdo rol – thjesht pyetni Brad Pitt.

Aktori fitues i çmimit Oscar dhe ylli i Ad Astra ka një listë të roleve për emrin e tij gjatë një karriere që përfshin tre dekada. Megjithatë, siç e pranoi ai për GQ, çdo aktor vjen me forcat e veta. Në fakt, është ajo që ka diktuar zgjedhjet në karrierë të Pitt.

Brad Pitt, GQ, October 2019

“Ka qenë pyetja ime 15 vitet e fundit: ‘Nëse do të bëj rolin, çfarë mund t’i sjell atij që dikush tjetër nuk mund?” ”

Duke iu përgjigjur pyetjes së tij, Pitt shpjegoi, “Epo, bëhet fjalë për sjelljen e përvojës sime personale, humorit tim personal, personalitetit tim, sikletet dhe dhimbjet e mia personale”.

Dhe këto janë të gjitha të ndryshme Christian Bale ose Tom Hardy. “Kur shikoj Bale ose Hardy, nuk mund t’i bëj ato që bëjnë. Unë dua t’i shikoj ata. Dhe nuk mund të hyj në atë rol,” i tha ai GQ.

Burimi: Enews.com

 

Artikuj të ngjashëm