Nis Ramazani – këta janë yjet shqiptarë që urojnë muajin e shenjtë të myslimanëve

By

Në mbarë botën, sot nis agjërimi në muajin e shenjtë të Ramazanit.

Myslimanët kudo që ndodhen do agjërojnë e do e privojnë veten nga të ngrënit e të pirit, e edhe marrëdhëniet seksuale e duhani deri në perëndim të diellit.

Ky është njëra ndër periudhat më të rëndësishme të vitit për besimtarët myslimanë, të cilët i dedikohen religjionit të tyre përmes agjërimit dhe luten që t’iu pranohet nga Zoti.

E derisa muaji i Ramazanit nisi, këta janë yjet shqiptarë që e kanë uruar e po ashtu, pritet të agjërojnë. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm