Nis numërimi prapa për duetin e Skivit!

By

Para disa muajsh Skivi kishte paralajmëruar një bashkëpunim me një reper të ri, por që ajo nuk është publikuar për shkak të situatës.

Mirëpo tani kur gjërat janë qetësuar, është koha që Visar Shala të lansoj një projekt të ri i cili ka kohë që është finalizuar.

Madje numërimi prapa për të ka filluar dhe shumë shpejt do të jetë në treg.

Artikuj të ngjashëm