Nicki Minaj ka gjetur dashurinë e vërtetë dhe vetëm tani flet hapur për lidhjet e saj toksike

By

Nicki Minaj ka folur hapur për dashurinë dhe lidhjet e saj të kaluara, të cilat ajo ndan nuk ishin gjithmonë nga më të shëndetshmet. Tani ajo është në lidhje të lumtur me Kenneth Petty, i cili siç thotë ajo i ofron dashuri pa kushte.

Image result for nicki minaj kenneth petty

“Kur shihni një grua në një marrëdhënie toksike, në vend se të qeshni dhe thoni gjëra të pandjera, përpiquni të ofroni këshilla të shëndosha nga zemra juaj që ajo të mësojë vlerën e saj,” ylli 36-vjeçare filloi serinë e tëeet-ave. “Ne të gjithë kemi qenë atje. Pashë prindërit e mi të luftojnë dhe të argumentojnë pa ndalesë dhe kurrë të mos divorcohen, kështu që mendova se kjo ishte sjellje normale …”

Për reperen, ajo shpjegoi se mendonte se “dashuria duhej të të lëndonte” kur ishte në një lidhje.

“Unë shpesh isha duke menduar se dashuria duhej të të lëndonte. Kështu që unë kurrë nuk mund të shikoja më poshtë tek dikush tjetër,” tha ajo në internet. “Ne jemi thjesht njerëzorë. Nuk është e lehtë të largohesh. Sidomos në botën e IG, ku të gjithë njerëzit duan të bëjnë është të postojnë foto kinse të lumtur, vetëm që të marrin vëmendje. Një burrë duhet të bëjë që të ndjehesh e sigurt, jo të kesh frikë.”

 

 

Artikuj të ngjashëm