Ngjyrat e Luana Vjollcës…

By

E kemi parë në pothuajse çdo sferë të jetës publike.

Ajo e ka provuar veten në moderim, prezantim të mbrëmjeve, festivaleve e që besa edhe si këngëtare.

Të qenit personalitet i kamerave kërkon edhe vëmendje dhe impenjim për pamjen e jashtme.

Luana Vjollca gjithmonë ka ditur t’i befasojë fansat me pamjen e saj, poashtu edhe ka postuar foto të ndryshme me kombinime veshjesh.

Por cila ngjyrë sipas jush i përshtatet më shumë Luanës dhe i nxjerr në pah vijat e saj trupore që për shumë femra janë të lakmueshme e për meshkujt shumë të dëshirueshme.

 

image-92fd441206324fdc731eb061c9d0529f2c58f97184bf2aa702a1a0e49126d06f-Vimage-baeaf9b2589e4f8ddd73c262b99d7851999f8087f98e387803e2ef222cf6e635-Vimage-c5cc2cdd0f7568d73e3113787f3e680253d4beb50437993a15e9d332063b7c10-V

Artikuj të ngjashëm