Ngjarjet që bën bujë në fillim vit! (Video)

By

2016-ta ka pak që ka nisur e episodin e parë për këtë vit Prive ka transmetuar një material që përfshin ngjarjet që lëkundën shoëbizin që në start.

Në storje mund të kuptoni pluhurin që u ngrit për skeqin ‘Plani Strategjik’ nga Stupcat me reagimet e shumta që u bënë dhe deklaratën zyrtare të aktorëve të humorit.

Vëmendje i jipet edhe sherrit virtual Stresi – Skivi e po ashtu lëndimit të Mozzik. Jashtë materialit nuk kanë ngelur edhe dy momentet e rëndësishme si audicioni i Linditës e nominimi për Oscars.

Detajet shpalosen në materialin e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm