Nga të gjitha këngëtaret kjo është më e “komplikuara” – e rrëfen grimeri Arbër Bytyqi

By

Ka punuar e punon në konceptet e grimit me plot figura të njohura të shoubizit shqiptar.

Arbër Bytyqi ka bashkëpunuar me një numër artistesh të cilat kanë shkëlqyer nën penelin e tij dhe duart mrekulli-bërëse.

Por i ftuar për intervistën ’60 sekonda’ në Prive, Arbër Bytyqi e tregoi emrin e këngëtares e cila është më kërkuesja dhe me të cilën është më së vështiri të punohet.

Dhe ajo është…

Artikuj të ngjashëm