Nga miq në të dashuruar: Të famshmit që ishin shokë para se të lidheshin

By

Edhe pse duket sikur shumë të famshëm takohen dhe bien në dashuri çdo ditë, disa kultivojnë miqësi që kthehen në lidhje vite më vonë.

Ekzistojnë një sasi e mirë e çifteve të famshëm që ishin miq së pari, duke pasur themelin e tyre si miq të ndërtojnë ngadalë një lidhje romantike.

Ndërsa jeta e personave të famshëm nuk imiton gjithmonë shumë nga ato që janë “normale” për pjesën tjetër, kjo padyshim ka kuptim për ata prej nesh që kanë përjetuar një situatë  nga miq- në të dashuruar në jetën tonë.

Justin Bieber dhe Selena Gomez

Justin Bieber dhe Selena Gomez u takuan në vitin 2009, kur Gomez e quajti Biebs “vëlla i vogël” dhe tha që të dy ishin miq të mirë. Ata filluan lidhjen romantike diku në vitin 2010.

Kim Kardashian dhe Kanye West

Dyshja njiheshin dhe kishin të miqësi të zbehur, deri në vitin 2012 kur filluan lidhjen dhe në vitin 2013 duke e kurorëzuar me martesë.

Ariana Grande dhe Mac Miller

Arana Grande dhe Mac Miller filluan të shoqëroheshin në vitin 2012, ku ky i dyti i shkroi Grandes në Instagram. Pas shumë bashkëpunimeve, dyshja zyrtarisht ishin çift në vitin 2016. Pas një lidhjeje 2vjecare ata u ndanë përfundimisht në vitin 2018.

Joe Jonas dhe Demi Lovato

Joe Jonas dhe Demi Lovato u takuan gjatë xhirimit një filmi për Disney Channel ku të dy ishin kolegë. Të dy mbetën miq deri në lidhjen e tyre publike në 2010 dhe Lovato tha se ata ishin bashkë për “një ose dy muaj”.

 

 

Artikuj të ngjashëm