Nga fotosesioni i fundit: Sellma, Kaci e Arton Humolli japin më të mirën te Liberta Spahiu

By

Pamja e jashtme tek femrat sot ka shumë rëndësi, sidomos kur bëhet fjala për grimin dhe flokët.

Kur themi grimin dhe flokët, Sellma e Kaci janë ata që kanë fuqi të krijojnë art si në fytyrë ashtu dhe në flokë.

Prezantuesja e emisionit Prive – Liberta Spahiu, ka publikuar një tjetër fotosesion të realizuar nga ‘ekipi i ëndrrave’, që vërteton atë që kemi thënë më lartë.

Grimi perfekt edhe këtë herë u realizua nga Sellma, flokët nga Kaci, ndërkaq imazhet u krijuan nga fotografi i njohur Arton Humolli./Prive.al

Artikuj të ngjashëm