Nga Arbër Bytyqi: As mendja nuk do na e merrte, kjo është këngëtarja më e thjeshtë për të punuar me të!

By

Zakonisht gratë e vajzat e shoubizit, janë të komplikuara, me shumë kërkesa dhe tejet të vështira për të punuar me to.

Dhe këtë, e themi edhe ne në Prive dhe jo vetëm.

Sipas grimerit shqiptar Arbër Bytyqit, këngëtarja më e vështirë për të punuar me të është Enca Haxhia, derisa ajo më e thjeshta është një emër për të cilin as mendja s’do t’iu shkonte, sepse është zonjë e rëndë!

Zbulojeni në intervistën 60 Sekonda!

Artikuj të ngjashëm