Nëse në të ardhmen do të ketë një vajzë, Naser Rafuna do ta quajë kështu

By

Aktori i mirënjohur Naser Rafuna është shumë aktiv në llogarinë e tij në Instagram.

Ndjekësit e tij i bëjnë pyetjet nga më të ndryshmet dhe Rafuna kujdeset që t’i përgjigjet gjithsecilit më përgjigje të plota.

Një nga pyetjet që i kishte bërë një ndjekës ishte se nëse do të kishe një fëmijë, do doje vajzë apo djalë dhe çfarë emri do t’i lije.

Në fakt aktori është baba, mirëpo nëse në të ardhmen do priste fëmijë, do të dëshironte të ishte vajzë, dhe emri që ka zgjedhur për të është Juliunë. /Prive.al

 

Artikuj të ngjashëm