Nëse i bëni këto 5 gjëra, nuk do ta humbisni kurrë të dashurën tuaj

By

Nuk ke qenë kurrë kaq i dashuruar. Dashuria është aq e fortë sa ju e dini se mund të përfundojë vetëm në një nga dy mënyrat: një fund përrallash ose një thyerje zemre. Mendimi që ju vjen në mendje është që ata të kuptojnë se sa të veçantë janë dhe më pas të vendosin të kërkojnë dikë më të mirë.

Ju jeni një burrë i fortë, por kjo dashuri ju bën të ndiheni të dobët. Ju shpenzoni më shumë kohë sesa duhet të shqetësoheni për humbjen e tyre dhe kjo ju bën të bëni gjëra që nuk jeni ju. Këtu janë mënyrat për të ndaluar stresin dhe për të mbajtur personin që doni me gjithçka në ju.

Nëse bëni këto 5 gjëra, nuk do ta humbisni kurrë atë:

1. Jepini asaj hapësirë

Askujt nuk i pëlqen të mbytet. Kur je i fortë, i largon. Secili prej nesh – burrë apo grua – ka nevojë për një hapësirë ​​personale. Po, ka shumë gjëra që dëshironi të bëni në çift. Po, afrimi është i rëndësishëm në një marrëdhënie. Por, mungesa e bën zemrën të rritet.

Lëreni dashurinë tuaj të rrijë me miqtë e tyre dhe të ketë një idintitet jashtë marrëdhënies. Lërini të jenë ata që janë dhe mbështesni që të kenë pak hapësirë ​​për të marrë frymë. Lërini t’ju mungojnë ashtu siç bëni ju vetë. Besimi në veten tuaj dhe atë që dëshironi nga jeta është seksi. 

2. Rriteni besimin në atë që jeni 

Burrat dhe gratë tërhiqen nga një person i sigurt. Me kalimin e kohës, bëhet rraskapitëse të siguroni vazhdimisht partnerin tuaj se e doni dhe nuk do ta braktisni. Mungesa e besimit sjell mendime që mund të çojnë në përfundimin e një marrëdhënieje.

Është e rëndësishme të rriteni në çdo fushë të jetës suaj si burrë. Ju duhet të bëni punën e brendshme që të çon në forcë dhe besim. Kjo punë e brendshme përfshin ushtrime fizike dhe ushtrime mendore përmes leximit, shkrimit dhe mësimit. Ushtrim emocional përmes meditimit, lutjes ose çfarëdo gjëje tjetër që ju nevojitet për t’u lidhur me një ide më të madhe se vetja. Vazhdoni të krijoni besim në maskulinitetin tuaj.

3. Mos e lësho veten 

Lëshimi i vetes mund të dëmtojë besimin tuaj. Ju ndiheni rehat në marrëdhënien tuaj – gjë që duhet – dhe kjo rehati mund t’ju bëjë të bëni zgjedhje të këqija. Ju duhet të ndiheni rehat me atë që jeni dhe me këtë person që doni, por kjo nuk do të thotë që ju duhet të ndaloni së munduari të jeni versioni më i mirë i vetes.

Bëni zgjedhje të shëndetshme ushqimore ndërsa stërviteni vazhdimisht. Bëhuni në atë lloj forme që i çmend ata kur jeni gati të bëni dashuri.

4. Lërini të kuptojë se jeni të interesuar 

Ju ndoshta keni dëgjuar se nuk duhet të ndaloni kurrë takimet në një lidhje afatgjatë, por kjo shkon përtej kësaj. Ata duhet të dinë që ju dëshironi t’i gëlltisni aty, aty për aty. Ju jeni të tërhequr seksualisht, fizikisht dhe mendërisht prej tyre dhe keni një zjarr për ta që nuk do të vdesë.

Komplimenti i tyre është vetëm fillimi. Tregoni dashurinë tuaj fizikisht, si përqafimi, puthja dhe madje edhe masazhi. Lërini veprimet tuaja të tregojnë se ju i dëshironi në çdo mënyrë të mundshme, jo vetëm seksualisht. Besimi juaj në atë se kush jeni ju duhet të ndihmojë këtu.

5. Zgjidhni dashurinë çdo ditë

Pasi gjithçka është thënë dhe bërë, një marrëdhënie mbijeton dhe rritet bazuar në zgjedhje. Dashuria nuk është një ndjenjë – është një vendim. Ju vendosni të dashuroni duke qenë besnikë. Ju vendosni të dashuroni duke qenë versioni më i mirë i vetes. Ju vendosni të doni duke qenë të gatshëm të bëni punën e vështirë. Ju mund të mos “ndieni” dashuri gjatë gjithë kohës, dhe kjo është në rregull, jeta juaj nuk është një film. Zgjidhni dashurinë tuaj çdo ditë dhe mbështeteni atë zgjedhje me veprimet që ndërmerrni.

Të marrin frymën. Ata ju bëjnë të dëshironi të jeni një burrë më i mirë. Ndërsa duket si një fantazi, mund të jetë realiteti juaj i përditshëm. Ju mund t’i rezistoni provës së kohës dhe përpjekjeve. Unë ju kam dhënë pesë mënyra, por ka shumë të tjera.

Nëse ju, si burrë, mund të angazhoheni për të qenë versioni më i mirë i vetes, do të keni atë që ju nevojitet për të ruajtur marrëdhënien. Bëhuni një burrë i sigurt që nuk ka frikë ta mbajë zemrën në mëngë. Dashuria si kjo mund të ndodhë vetëm një herë në jetën tuaj – vlerësoni përvojën.

Artikuj të ngjashëm