Neki Emra dhe Zana Zhaveli në Cancun për muaj të mjaltit?!

By

Këngëtari Neki Emra dhe prezantuesja Zana Zhaveli para pak jave i dhanë fund beqarisë.

Ata i thanë po njëri-tjetrit në një ceremoni mes miqëve e familjarë. Por për shkak të angazhimeve ata nuk mundën ta shijonin muajin e mjaltit.

Çifti aranzhuan një udhëtim për dy javë në New York dhe Cancun. Ndërkaq në planin muzikor këngëtari Neki Emra ka pak ditë që ka hedhur në treg këngën ‘Rruga 22’.

Artikuj të ngjashëm