Në premierën e filmit Lion King, Beyonce dhe Jay Z thyejnë protokollin mbretëror

By

Si rezultat Beyonce dhe JAY-Z kanë thyer protokollin mbretëror në premierën Lion King në Londër të dielën.

Një burim i tregon ET se këngëtarja dhe burri i saj, JAY-Z, shkelën protokollin mbretëror duke mbërritur pas Princit Harry dhe Meghan Meghan.

Burimi shton se, kur Beyonce dhe burri e saj arriti, ata lanë plotësisht nënë hijë mbretërorët, duke marrë brohoritje nga turma që ishin mbledhur në Sheshin Leicester.

Të hënën, eksperti mbretëror, Katie Nicholl gjithashtu peshonte në shkeljet e vogla, duke u thënë ET-së: “Epo, Beyonce ka thyer protokollin sepse ajo u arriti  pas ciftit mbretëror. Epo, kjo është një jo-jo e madhe sepse kur është një premierë mbretërore, mbretërorët duhet të jenë njerëzit e fundit për të arritur. ”

“Të përqafosh një anëtar të familjes mbretërore, jo, kjo nuk është protokoll standard,” shtoi ajo pas të takimit Beyonce dhe Meghan. “Kështu që unë mendoj se Beyonce u trajtua në mënyrë të veçantë nga Lartësia e tyre Mbretërore, me të vërtetë ishin të gëzuar ta takonin atë, siç u tha nga një burim i pallatit, ishte hera e parë që në fakt Meghan ose Harry kishin takuar Beyonce Dhe ka pasur shumë kimi po ndodhte me Beyonce me dorën e saj rreth shpinës të Meghan-it, si dhe me dy puthjet e Harry-it për të – sigurisht jo atë që ne zakonisht presim nga protokolli mbretëror “.

Meqenëse janë shfaqur fotot dhe videot e takimit të Beyonce dhe Meghan, fansat kanë filluar të mësojnë segmente të asaj që dy gratë me famë botërore diskutuan gjatë bisedës së tyre.

Kur ata përqafuan, këngëtarja u regjistrua duke quajtur Meghan “princesha ime”.

Beyonce, Meghan Markle

Burimi: Etonline.com

Artikuj të ngjashëm