Në prag të lindjes së famijës, zbulohet emri i vajzës së Mc Kreshës!

By

Në dhjetor Mc Kresha dhe Erzina e kurorëzuan dashurinë e tyre me martesë, e familje e tyre do shtohet edhe me një fëmijë, gjinia e së cilës është zbuluar se është vajzë.

Mirëpo, përtej kësaj Prive mëson se çifti akoma pa lindur i kanë vendosur emrin asaj.

Ka qenë babai i Erzinës ai që ka publikuar disa imazhe në Instagram ku në hapësirën e përshkrimit ka treguar emrin e mbesës së tij.

Prindërit e vajzës që pritet të vie në jetë brenda pak ditëve kanë menduar që emrin i saj të jetë IZA.

Në disa faqe në internet ky emër thuhet se ka kuptimin “Zoti është i përsosur” ose “Zoti është betimi im”.Prive.al

Artikuj të ngjashëm