Në koncertin e DJ-it të njohur shqiptar, kjo e pranishme speciale do t’iu ‘ndreqë’ ditën!

By

DJ Gimi-O ka publikuar shumë hite viteve të fundit.

Ripërpunimi i këngëve të vjetra ka qenë një ide që rezultoi me shumë sukses, e që iu përkthye edhe me koncerte të shumta.

Në një prej tyre, Gimi-O e ka dëshmuar se jeta e natës dhe muzika që luan, nuk është e kufizuar vetëm për të rinjtë.

Ai e ka ndarë një sekuencë në TikTok të një gruaje më në moshë e cila duket të jetë duke e shijuar në maksimumin e mundshëm atmosferën.

Një moment ky, shumë simpatik që duhet ta shohim më shpesh. /Prive.al

@gimioo

♬ Originalton – DJ Gimi-O

Artikuj të ngjashëm