Ndryshimi drastik i të famshmëve pas kirurgjive plastike (FOTO)

By

Në ditët e sotme nuk është edhe aq e rëndësishme të posedosh një lloj talenti për të qenë i famshëm. Shumë shpesh, pamja juaj tërheqëse mund t’ju bëjë yll.

Disa njerëz zgjedhin këtë mënyrë për të fituar popullaritet dhe famë.

Ne gjetëm 10 fytyra publike që ndryshuan shumë pas operacioneve të shumta plastike.

Caitlyn Jenner

How Plastic Surgery Dramatically Changed These Celebrities

Janice Dickinson

How Plastic Surgery Dramatically Changed These Celebrities

Tori Spelling

How Plastic Surgery Dramatically Changed These Celebrities

Ashley Tisdale

How Plastic Surgery Dramatically Changed These Celebrities

Mary-Kate Olsen

How Plastic Surgery Dramatically Changed These Celebrities

Lindsay Lohan

How Plastic Surgery Dramatically Changed These Celebrities

Megan Fox

How Plastic Surgery Dramatically Changed These Celebrities

Rumer Willis

How Plastic Surgery Dramatically Changed These Celebrities

Kylie Jenner

How Plastic Surgery Dramatically Changed These Celebrities

Bella Thorne

How Plastic Surgery Dramatically Changed These Celebrities

Artikuj të ngjashëm