Ndryshimet e David Beckham ndër vite

By

David Beckham është një nga futbollistët më të mirë të të gjitha kohërave. Por David gjithashtu vlerësohet dhe për pamjen e tij përveç aftësive që kishte si futbollist.

Por a është David Beckham njeriu më klasik dhe i bukur i të gjitha kohërave? Oh, po, absolutisht. Dhe kjo nuk është për shkak të muskujve të tij, sepse i kanë dhe meshkujt e tjerë, as  për tatuazhet e tij, gjë që e kanë dhe shumë të tjerë. Është për shkak të prerjeve të flokëve, të cilat evoluojnë kaq shpejt, askush tjetër nuk është në gjendje t’i përsërisë ato. P.sh Cristiano Ronaldo ka vetëm një stil të flokëve ndërsa David ka shumë.

Ai ka provuar çdo prerje e model dhe duket bukur me të gjitha. Më poshtë shihni nëpërmjet fotove ndryshimin e Beckham ndër vite.

Viti 1990

Viti 2000

Viti 2002

Viti 2005

Viti 2008

Viti 2009

Viti 2010

Viti 2014

Viti 2014

Viti 2018

Sot

Artikuj të ngjashëm