Ndryshim për 180 gradë! Një djalë vjen në S’komplekse

By

Prive vjen edhe me një tjetër episod të S’komplekse ku njerëzit i nënshtrohen ndryshimeve në përkujdesjen e një ekipi ekspertësh.

Në episodin e fundit një djalë erdhi për të ndryshuar paraqitjen e tij dhe rezultati ishte i mrekullueshëm.

Ndiqni të plotë transformimin e tij në videon e mëposhtme. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm