Ndonëse është një hit, Nexhat Osmani është penduar për këtë këngë me Remzie Osmanin

By

Nexhat dhe Remzie Osmani, vëlla e motër, janë dyshet më të këndshme në muzikën shqiptare.

Gjatë karrierës ata kanë bashkëpunuar në këngë, që kanë rezultuar hite në ahengje dhe muajt e verës.

Të dy këngëtarët ishin të ftuar në NIN.

Remzie Osmani dhe Nexhat Osmani, zbuluan shumë të pathëna nga jeta e tyre.

Në rubrikën “Haje ose thuaje” këngëtarja i parashtroi një pyetje lidhur me bashkëpunimet e shumta.

Për cilin bashkëpunim je pishman? e pyeti këngëtarja derisa Nexhat Osmani hezitoi në përgjigje megjithatë u përgjigj se projekti muzikor “Gjerdani i dashurisë” është ai bashkëpunim.

Ndërkohë, këngëtari nuk e zbuloi arsyen e kësaj përgjigje sidoqoftë kjo është një nga këngët më të pëlqyera të dyshes.

Artikuj të ngjashëm